Om webbplatsen

Med en responsiv layout fungerar webbplatsen på alla olika skärmstorlekar.Foto: Ixnix Group Ltd.

Responsiv layout

Vår webbplats känner av vilken skärmstorlek du använder och anpassar layouten automatiskt. Rent praktiskt innebär detta att du har tillgång till all information på vår sida oavsett om du sitter vid datorn, surfplattan eller är på stan med mobiltelefonen.

Delning och utskrift

På de flesta sidor finns en rad längst ner där du enkelt kan skriva ut sidan eller dela den med dina vänner på sociala medier. Det går också bra att skicka ett e-postmeddelande direkt till en enskild person om du föredrar det.

Bilder och texter

Allt material på denna server är upphovsrättsskyddat av Fjällhästen AB och/eller dess samarbetspartners. Materialet får inte återskapas annat än i rent privat syfte, för eget bruk. De flesta av bilderna på webbplatsen är tagna av yrkesfotografer och vi ber er respektera deras arbete och inte kopiera bilder till andra platser.
Texterna på webbplatsen tillhör Fjällhästen AB.

Fotografer

Fotografer i bokstavsordning: Calle Bredberg, Mikael Båth, Marcus Dezayo Hallquist, Sture Markström, Ulf Johansson, Kalle Jonasson Collberg, Peter Schmitt och Staffan Widstrand. Det förekommer även några bilder som gäster till Fjällhästen har tagit på webbplatsen och dessa är publicerade med deras tillstånd.

Idé och utveckling

Det är Mikael Båth på Ixnix Group Ltd. som står för design, copywriting och utveckling av vår webbplats.
Ixnix Group Ltd. →